resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 636
    her ne kadar marcao tarzı bir oyuncu bulmak daha zor olsa da bizim için önümüzdeki sezon nelsson daha kritik bir oyuncudur. bu yüzden bir stoper satılacaksa bu marcao olmalıdır. muslera'ya birinci kaptanlığı nelsson'a ikinci kaptanlığı verip önümüzdeki sene yolumuza bakmamız gerekiyor. nelsson'un yanına emin bayram yapabiliriz ama burada oyun kurma konusunda geriye gitmiş oluruz. bunun çözümü de mariano tekniğinde bir sol bek bulmaktan geçiyor o zaman çok çok rahatlarız.

    muslera
    boey nelsson emin transfer
    transfer transfer
    yunus cica kerem
    mostafa

    yukarıdaki kadro ile bence yeniden tepeye oynayacak bir takım oluruz. 4. türk oyuncu için ya kalede yerli oynatabiliriz ki batuhan şen bence iyi geliyor ya da orta sahada berkan veya başka bir yerli orta saha transferi ile bu işi çözebiliriz. önümüzdeki sezon için karalar bağlanacak bir durum yok. tek yapılması gereken bu sezonu unutturmak ve futbolculardaki zihinsel sağlamlığı artırmak.

    taylan, ömer, arda, alpaslan, halil*, aytaç gibi oyuncular zihinsel olarak artık galatasaray formasından kopmuş durumdalar. aytaç ve alpaslan'ı para da kazanarak anadolu kulüplerine satıp taylan'ı da rotasyon topçusu yapabiliriz. diğerlerinin sözleşmesi bitiyor zaten.

    kılınç, akbaba gibi isimler de ana rotasyon parçası olabilecek yerliler.

    bir sol bek ve bir orta saha nokta atışı transferi kesin şart. dediğim gibi önümüzdeki sezon ile ilgili karalar bağlamıyorum. tek ve en büyük sıkıntı teknik direktör belirsizliği ve yönetimin idare şekli olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın