resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3174
    https://gss.gs/3336409

    haksızlık edildiğini düşündüğüm gakatasaray futbol takımı oyuncusudur.

    21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçı sonrası taraftarımızın ne denli kutuplaştığı çok net ortaya çıktı. vasat bir durumu bir taraf linç ederken bir taraf güzelliyor. oysa bazı durumlar alışılageldik olmasa bile normal olaylardır. çok iyi veya çok kötü olmasına gerek yok bu olayların. böyle bir mecburiyete gerek yok. bir futbolcu saçma ve alışılmışın dışında bir penaltıya sebebiyet verebilir fakat bu normaldir. her futbolcunun başına gelir, gelmiştir bir sürü örneği var. sergio ramos rezalet bir futbolcu o halde zira yaptırdığı penaltılardan klip yapılır. bir futbolcu en iyi maçını oynamıyor olabilir bu yüzden takımı sabote etmekle suçlanmamalı. kötü bir maç çıkarmaması onun çok iyi performans gösterdiği, daha fazlasına ihtiyaç olmadığı anlamına da gelmez. kötü geçen sezonun kötü giden bir maçında tüm düzensizliğin ve kötü gidişatın bir parçası olabilir herhangi bir futbolcu, sadece taylan değil.

    kaldı ki taylan geçen sene takımımızın en iyi futbolcusuydu. o çok istenen gedson fernandes geçen sene taylandan daha mı faydalı oynadı? galatasarayda oynadığı oyun değil miydi onu milli takıma götüren? yapmayın etmeyin.

    evet kabul ediyorum bireysel olarak berbat durumda olan çok çöpümüz var ama taylan asla bunlardan biri değil. kendisine karşı bu linç kampanyasını sürdürmenin kime ne faydası var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın