• 350
    gerçek anlamda gergin, tedirgin ve özgüvensiz bir takıma dönüştük. bu kadar pozisyona girip kaçırıyor olmak bunun baş sebeplerinden. belli bir kalite eksiği olmasına rağmen bunun ligimiz için o kadar da önemli olmadığını idrak etmeye başladım. kalitesizliği en az hissettiğimiz maçlar da uefa maçlarıydı ki bu da ağır bir çelişki içeriyor.

    taraftar olarak da sabır seviyemiz en aşağılarda. berkan'ın aldığı tepkiler sonrası gol öncesinde faulü yapıp rakibi durdurmaması bizim sabırsızlığımızla alakalı. tam önümde olması sebebiyle rahatça söylüyorum ki arkadan tekmeyi basıp rakibini indirebilecek durumdaydı. benim görüşüm rakip zaten gelemiyor, duran top şansı vermeyeyim diye düşündü. saha içerisinde anlık olarak bazı futbolcuları etkilemeye başladık. taraftar haksız demiyorum ama sahada galatasaray forması giyen hiçbir futbolcuyu tribündeyken ıslıklamadım. pozisyon gereği tepkimi göstersem de süreklilik arz etmedi. benim için oynamaya devam ediyor ve bir şeyleri değiştirecekse sahada o değiştirecek. berkan özelinde söylüyorum, yediğimiz gol sonrasında 1 gol 1 asist ile bitirebilirdi.

    bununla ilgili bir önerim ya da beklentim yok, ıslıklamalar devam edecek o kesin. şunu söyleyebilirim ki 2 sezon önce fenerbahçe taraftarı kendi futbolcusunu akan oyunda ıslıkladığında ''oh iyi oluyor, beter olsunlar'' cümlesini kurduğumu biliyorum. aynı durumda kendi takımımı görmek derin bir üzüntü veriyor.

    takım olarak tabiri yerindeyse hard reset'e ihtiyacımız yok. 3-4 gollü bir galibiyet ivmeyi yukarı çevirecektir. topumuz tüfeğimiz bu oyuncular, desteklemek zorundayız.

    bulutların dağıldığı, aydın bir gökyüzü temennisi ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın