resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1954
    ya bize gelecek ya hull city'e gidecek. 2 hafta önce acun ile birlikte hull maçını izlediler. şota da üst üste 3 mağlubiyet aldı. henüz kovulmayacaktır tabii ki ama şota'dan pek bir şey olacağını zannetmiyorum. belmas kendisini istemiyor belli ki bu yüzden acun faktörüyle sezon sonu hull ihtimali bir hayli yüksek.

    bu arada https://instagram.com/...utm_medium=copy_link ınstagram adresi budur. istese çok rahat şekilde beşiktaş veya fenerbahçe üzerine oynar. hiç galatasaray, fatih hoca paylaşımı yapmaz ve diğerlerinin teknik adamları olurdu. ama yapmamış. bu yüzden galatasaraylılığı bence sorgulanamaz.

    eski meseleleri açmak konusuna girersek de kimler bu kulüpten içeriye sokuldu. eğer galatasaray'ın yararına olacağı düşünülürse eski defterlerin açılması tamamen bahanedir.

    edit: benim açımdan gelmesinin tek sıkıntısı emre bello ve acun tayfası ile yakınlığıdır. malûm son senelerde o tayfayla yakın olanın bu zamana kadar en ufak başarısı olmamıştır. arda, caner erkin, melih mahmutoğlu, emre bello, burak yılmaz, volkan demirel, mesut özil, kruse bu isimlerin hepsi kişilik anlamında eleştirilen isimler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın