• 237
    galatasaray'ın başında çıktığı son 10 lig maçında sadece iki galibiyet alabildi, (11'e çıkarsak yine 2 galibiyet de 10 yuvarlak diye son 10 seçtim).

    galatasaray'da 10 maçta 10 puan alıyorsanız, terimseniz 10 maçın sonuna kadar kalabilirsiniz, diğer hocalar zaten 5 maçtan sonra muhtemelen altıncı maça zor çıkar.

    hal böyleyken 2021-2022 sezon ortasında terim'in görev süresinin sonlanması yanlış bir karar değildi. belki zamanlaması yanlıştı, ben olsam 21.-23. haftaları, maçlar 7 gün içindeyken, terim'le oynayıp sonrasına bakardım, eğer bu maçlarda toparlanma gelirse terim kalır, gelmezse de 23. haftanın pazar akşamı yeni hoca gelip önünde ilk maçtan önce iki hafta kamp şansı olurdu.

    ama hiçbir surette terim gönderilip yerine hakkında yapılan çaycı karikatüründeki mübalağa oranı çok da yüksek olmayan, teknik direktörlük geçmişi neredeyse sıfır bir isim getirilmez elbette. torrent gelecektiyse terim kalsaydı, bu bence tartışmasız. ama terim kalsa da olup olacak olan düşme korkusu yaşamamak olurdu. 12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçıından sonra 29 değil de 32 puanımız olurdu belki. o kadar.

    doğrusu terim'in ayrılışını doğru bir planlamayla yönetip yerine de teknik direktör getirmekti, asistan, yardımcı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın