resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 629
    yediğimiz golde hatası var mıdır? kesinlikle vardır ama kademesinde olması gereken nelsson yine, 10002303 kere kademeye girmekte geç kalınca marcao öne kaydı ve en arkada olması gereken pva'nın adamı kaleye topu gönderdi. farkedersiniz ki kademe kaymalarında rezil bir reaksiyon sonucu golu kalemizde gördük. bunun başlangıcı boey ama diğerleri neredeler?.

    maçın genellinde kendisini çok beğendim özellikle maçın son bölümlerinde çok koştu ve bindirme yaptı. unutmamız gereken bu adam sakatlıktan çıktı ve maçın büyük bölümünü feghouli ve babel ile önlü arkalı oynadı.ön taraftakilerden kendisine sıfır yardım geldi. babel ve feghouli sadece pas atıyorlar. bunlardan boş koşu ve toplu dripling göremezsiniz. böyle olunca sacha boey sürekli defansın arasında sıkışıp kalıyor.

    ne zaman morutan oyuna girdi, yüklenmeye başladık o zaman etkisini gösterdi. çünkü kanat organizasyonu tek başına yapılamaz. önlü arkalı bir uyum ve gücün içinde olması lazım.

    özellikle ilk yarıda sayısız kere boş olmasına rağmen,ne babel ne feghouli kendisine pas verebildi. çünkü bu oyuncuların raf ömürleri dolduğu gibi kullanma süreleride çok uzun süre önce bitti.

    kendisinde potansiyel var sadece doğru kişilerle oynaması gerekir.

    (bkz: 12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın