resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1071
    kendisi galatasaray'a silah zoruyla gelmemiş olan teknik direktör. fatih hocayı gönderen kişi de kendisi değildir. kendisi için teknik direktörlük teklifi yapılmış, o da kabul etmiştir. ve artık kendisi galatasaray teknik direktörüdür.

    yine aynı şeyleri görüyoruz. yerli hocalara hiçbir şekilde laf diyemeyen sosyal medya ve basın, özellikle mülayim tipli bir yabancı görünce bel altı dahil olmak üzere her türlü terbiyesizliği yapma cüretinde bulunuyor. en büyük arzularımdan biri, bir gün bu haddini bilmeyen tiplemelere haddini bildirecek yabancı bir hocanın, hangi takıma olursa olsun bu topraklara gelmesi olur. sizin, fatih hocayı hariç tutarsak hiçbir halta yaramayan, vasıfsız, vizyonsuz yerli hocalarınızı da görüyoruz, hepsi avrupalarda ne takımlar çalıştırıyor biliyoruz...

    bu arada, çaycılık aşağılanacak bir meslek değildir. alınteriyle para kazanan her iş gibi çaycılık da kutsal bir iştir. bir mizah olarak, bir teknik direktörü "çaycı" olarak aşağılamak da zaten anca türkiye gibi mizah fakiri ülkede görülür.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın