• 52
    cimbomun pençeyi vurup geçmesi gereken maçtır. öyle 1-0, 2-0 da değil dalga dalga eşliğinde çat çut sesleri ve bazı nidalarla şu taraftarın yüzünü güldüren, kalbini yumuşatan maç olmalıdır.

    ilk üç maç hoca değişti olabilir dendi sonra istanbul'da kalalım yok antalya'ya bari gidelim derken acemice, amatörce, rezalet bir kamp dönemi geçirildi. covidden sağ bek kalmadı, 10 kişi takıma karşı 1-1 kimsenin içine sinmese de puan alınca moraller düzelir belki diye tamam ulan, ona da tamam dedik ama bu maç artık yeter. bu maçta at mıyız deve miyiz artık görelim.

    sadece oyun da görmek istemiyorum. herkesin elindekini masaya vurmasını bekliyorum. ne kadar çimento lazım ya da hiç lazım değil mi bu maçta görelim. dome hoca'nın dediği gibi oyuncuların kondisyonu yok 90dk koşamıyorlarsa madem 20dk koşup 3 tane atacak şekilde çalışsınlar. geri kalan sürede yatabilirler bence problem yok. şimdiden 3. dakikada zaman geçirmeye çalışan kayseri oyuncularını görebiliyorum zaten onlar zaman geçireceğine biz geçirelim.

    bundan önceki maçların hiç birinden bir umudum yoktu ama beklentim oyunun oturması hocanın kaynaşması vs. vs. idi bundan sonra oynayacağımız maçlardan da pek umudum yok açıkçası ve beklentimi de oyunu falan geçtim oyuncuların daha da kötüye gitmemesi olarak güncelledim. bu maç ise bir umutla beklediğim son maç olabilir. inşallah bol bol o sen olsan bari söyleyeceğimiz bir maç olur ve şu cendereden çıkarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın