resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4032
    türkiye'de oyuncu potansiyelini yükseltme konusunda ders veren ender hocalardan birisi. şenol güneş'in elinin değdiği oyuncular inanılmaz biçimde yükseliyorlar. şenol güneş'in dokunuşuyla potansiyeli iki üç misline çıkan oyuncular:
    engin baytar, ozan tufan, volkan şen, burak yılmaz, selçuk inan, fernandao, serdar aziz, gökhan töre, cenk tosun, okay yokuşlu. yetenek fakiri oldukları için dünyanın en iyi teknik adamını da getirsen seviyesi bir noktaya kadar çıkabilen; oğuzhan, necip, tolga zengin'i saymıyorum bile. sgk'da sıra bekleyen quaresma şenol güneş ile birlikte fırtınalar yarattı.

    2002 dünya kupasında o kadroyla kafa babalara kafa tuttuğumuz dönemi hiç saymıyorum bile.
    şenol güneş bugün eleştirilebilir, kendisine kızılabilir. hepsi de haklı eleştirilerdir. ama kendisinin oyuncunun potansiyelini arttırma konusunda duayen olduğu unutulmamalı. hala ara ara şaşırırım engin baytar gibi bir yetenek fakirini nasıl parlattı diye. bu adam zamanında karius bile bazı maçlarda yıldızlaşıyordu. şu kar yeşil yağsa ancak bu kadar şaşırırdım. ne yapıyor ne diyorsa muazzam bir atağa kalkıyor oyuncular. cenk tosun şu an büyük ihtimal evde hamur açıyordur şenol güneş zamanında bu adamın değeri 14 milyon euro'ya çıktı ki aza gitti dedik üzerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın