resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1091
    6 şubat 2022 alanyaspor galatasaray maçında macin 82. dakikasinda oyundan alinana kadar 22 kez topla bulusmus, 12 pas (%75 basarili) ve 1 orta (basarisiz) yapip 1 sut cekmis, defansif olarak da 2 kez 2li mücadeleye girip 2'sini de kaybetmis ve 1 kez de faul yapmis.

    kendisi yerine son 15 dakika oyuna dahil olan morutan ve feghouli, yaklasik 10'ar kere topla bulusup 7'ser pas yapmis yani neredeyse kendisinin yari istatistiklerine, kendisinin oynadigi sürenin 5te birinde ulasmislar.

    galatasaray'in marsilya ile deplasmanda oynadigi (30.09.21) ve 0-0 biten, %35 topla oynadigimiz macta cicaldao 50 kere topla bulusmus 36 pas (%95 basarili) ve 1 sut üretmeis, 6 tane 2li mücadeleye girip 1ini kazanmis, 3 top uzaklastirmis 1 pas arasi yapmis 2 tane de faul yapip 1 faul almis. (bkz: mackolik)

    genel olarak sezonun ilk maclarina ve son maclarina da baktim, sahadaki görüntüsünün istatistiklere de yansidigi net sekilde belli oluyor.

    maclarin tamamini hücümda rakibin arkasina saklanarak, defansta da rakibine cok uzak oynayarak geciren bir futbolcuya evrildi.

    kendisinin begendigimiz yönü, ver-kaclara girmesi, tek toplar, rakibini ceza sahasi icerisine kadar takip etmesi vs vs hic göremiyoruz artik.

    bu takima 8 numara transfer edilse dahi, galatasaray'imizin oyununun yükselisinin kilit noktasi kendisidir.

    ya performansini yükseltmeli, ya da artik kendisi yerine morutan ya da feghouli oynatilmali cünkü onlardan fazla yaptigi herhangi bir sey yok kac haftadir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın