• 17
    verdigim sözü tutmak üzere skor, golcü ve dakika tahmininde bulunmak istiyorum.

    skor: 3-1,

    1-0, dk. 23, ankaragücün nün galatasaray ataklarindan bunaldigi dakikalarda, gol elanonun ortasinda arka direkte biten mustafa sarp in ayagindan geliyor. 23. dakikaya kadar hic susmayan galatasaray tribünleri, golden sora co$kusunu iyice arttiriyor.
    dk. 45, ve hakem ilk yarinin biti$ düdügünü caliyor. galatasaray soyunma odasina 1-0 galip giriyor.
    2-0, dk. 47, 2. yarinin hemen ba$inda, ankaragücü nün savunmasinin durakladigi bir anda, giovani dos santos un sag kanattan ara pasina hareketlenen jo, düzgün ve sert bir vuru$la kaleci serkani avlayip, skoru 2-0 a tasiyor. bilal kisa golden sonra ofsayt gerekcesi ile hakem e itirazindan dolayi sari kart görüyor.
    2-1, dk. 64, servet cetin in hatali geri pasinda araya giren hürriyet gücer, topu kaleci leo franco nun üzerinden a$irip, skoru 2-1 e ta$iyor.
    3-1, dk. 82, 2-1 den sonra baskisini iyice arttiran ankaragücü karsisinda zor anlar ya$ayan galatasaray, usta ayagi giovani dos santos un kendi cabalari ile ceza sahasina ta$idigi me$in yuvarlagi ustaca bir plase ile cerceveyle bulusturmasi ile rahat bir nefes aliyor. simdi onlar düsünsün.
    dk. 90 + 4, ve mac bitiyor. fenerbahcenin zorlu genclerbirligi deplasmaninda puansiz dönmesi ile moral bulan galatasaray, $amiyonluk yolunda ankaragücünü 3-1 maglup ederek altin degerinde bir 3 puan aliyor.

    mac sonrasindan notlar:
    3 puani 3 golle alan galatasaray da sakatliktan geri dönen milan baros seyirci ile tekrardan kucaklasmanin sevincini ya$iyor.
    sabri sarioglu nun mactan sonra 3lü cektiriken sol omzu cikiyor. evet, evet az önce arkadasim bahri havadir in bana ilettigi haber göre, sabri nin omzu cikmamis, önümüzdeki hafta trabzon karsisinda takimda yerini alacakmis. sabri ye gecmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. tesekkürler bahri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın