resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20476
    bulunduğumuz durumun faturası yine kendisine çıkarılan kaptanımız.

    bulunduğumuz rezil durumun sorumlusu ne kendisi ne sahadaki herhangi futbolcuların biri değildir. arda turan, son birkaç yılı saymazsak, saha dışı davranışları sonucunda magazin öznesi olmasıyla ve mahalle kültüründen gelmesiyle çoktan mimlenmiş olan bir futbolcudur. bu durum da sahada futbolcusunu ıslıklayan, sürü psikolojisiyle hareket etmekten zevk alan ve değerlerine sahip çıkabilme yeteneği minimum düzeyde olan galatasaray taraftarına, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, güzel bir malzeme vermiş ve okları üzerine çekmiştir.

    geçen sezon yaptığı takımı sahiplenici konuşmalar, bazı maçlarda gösterdiği yüksek performans ve gittiği her yerde ağzından galatasaray'ı eksik etmemesi karşısında "e futbolcu canım tabii oynayacak ve takımı sahiplenecek" diyenler, 35 yaşındaki bir futbolcunun uzun süreli yaşadığı sakatlık sonrası formsuzluğu, kötü adam ilan edilmeyi kabullenemeyip yaptığı açıklamaları sonrasında ise yıllar öncesinde yaşanan magazin olaylarından tutun, yaptığı açıklamanın yazım kurallarına kadar eleştirip hakarete varan cümleler kuruyorlar.

    herkesin malumudur ki galatasaray eleştiriyle gelişen bir yapıya sahiptir. en üst kademeden en alt kademeye kadar tüm galatasaraylılar eleştiriye açık olmalıdır. yapılan eleştirinin niteliği ise bizi diğerlerinden ayıran en önemli unsurdur. son zamanlarda görünen o ki yavaş yavaş niteliği kaybediyoruz.

    galatasaray taraftarı diğer takım taraftarlarına benzememelidir. sorun tespitinin yanlış yapılması bizi çözüme götürmez. galatasaray belki de popülistliğin doğurduğu sonuçlar neticesinde bu durumda bulunuyor. futbolcular bariz bir saygısızlıkta bulunmadığı sürece taraftarın bugün yaptığı gibi linç kampanyaları sadece takımı geriye götürüyor ancak büyük galatasaray taraftarı bunun farkında bile değil.

    yönetim, futbolcu, taraftar, kümeye oynamaktan kurtulacağımız günlere kısa sürede ulaşabilmek dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın