• 6
    --- alıntı ---
    önceki gece orlando magic ile deplasmanda yaptığı karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan los angeles lakers'ın koçu phil jackson, maçın ardından "böylesi bir deplasmandan alınan 1 puan da başarı sayılır. bu 1 puanın değeri ilerleyen haftalarda daha iyi anlaşılacak." açıklamasını yaptı.

    "40 kere geldiler, 96 sayı attılar."

    geçtiğimiz yıl finalde karşılaştıkları rakipleri orlando magic'e oldukça heyecanlı bir mücadelenin ardından 96-94 yenilen los angeles lakers'ın başarılı koçu phil jackson, basın toplantısında "ne yazık ki basketbolun adaleti olmadığını bir kez daha gördük. ne kadar iyi oynasanız da, topu potadan geçiremeyince yenilmekten kurtulamıyorsunuz. tam bir atamayana atarlar maçı oldu. adamlar 40 kere geldiler, 96 sayı attılar. elin oğlu acımıyor işte." dedi.

    "ilk basketi atmak önemliydi."

    maça biraz gergin başladıklarını ifade eden jackson "ilk basketi atmak moral açısından önemliydi ancak bütün hafta antrenmanlarda çocukları yan toplar konusunda uyarmama rağmen daha 15. saniyede bir yan toptan basketi yedik." açıklamasıyla üstü kapalı bir biçimde oyuncularını eleştirdi. son olarak bu yenilgiden ders alacaklarını, henüz kaybedilmiş bir şey olmadığını belirten deneyimli koç adam "buraya puan veya puanlar için gelmiştik. gönül iki puan alalım isterdi ancak artık önümüzdeki maçlara bakacağız." diyerek basın toplantısını noktaladı.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın