• 452
    rezillikten başka birşey değildir. bugün hakeme yazacak hiçbir şey yok. tertemiz yenilmeyi hak ettiğimiz, son yarım saatini 1 kişi üstün oynadığımız ancak atak bile yapamadığımız utanç maçıdır. şimdide mi suçlu fatih terim? üzerinde galatasaray forması olan hiçbir topçunun veya galatasaray’ı kenardan yöneten hiçbir hocanın bize bunu yaşatmaya hakkı yok. özgüveniniz düştü anladık, daha önce sahada çok doğrandınız anladık, alanya zor deplasman anladık ama siz galatasarayaınız yeter artık yeter!!

    işte hoca farkı hatta fatih terim farkı böyle maçlarda ortaya çıkar. terim’in formsuz dönemde oynattığı futboldan bile daha kötü oynuyoruz ve oyun tarzında, aracında, amacında değişen hiçbir şey yok. ancak bu maçı fatih hoca olsaydı kazanırdık. 10 kişi kalan rakip alanyapsor senin formandan korkup zaman geçirmeye çalışacağına biraz daha üstüne gelse maçı da alacaktı.

    önemli bir puandır ama kesinlikle hak etmediğimiz 1 puandır. bunların sıkıntısı ilerde çıkar. bu hocayla falan bu iş olmaz. takımdaki potansiyelli topçulara yazık. ruhsuzlara da söyleyecek kelime bulamıyorum artık.

    son olarak galatasaray futbol takımının bu kadar özgüvensiz olmaya ne olursa olsun hakkı yok. başımızda bir yönetim bir hoca olsa bu iş çoktan çözülürdü ama hiç umut ışığı yok. içerde alacağımız puanlarla küme potasından uzaklaşıp biraz rahatlarız ama orta vadede bu teknik ekip ve yönetim değişmezse bizi bol işkenceli günler bekliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın