• 44627
    "türkiye'nin en büyük transferilerinden biri için toplandık. büyük fedakarlıklarla gedson kardeşimizi kadromuza katıyoruz. inşallah hayırlı olur. rizespor'a büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. transferde emeği geçen arkadaşlarımıza, başta ahmet bulut'a teşekkürlerimizi buradan iletiyorum.

    gündeme gelmesi ile transferin bitmesi kısa sürede oldu. alır mısın dedi ahmet bulut bana bu sorunun cevabı bende evetti tabii. kendisiyle facetime görüştük. gelmek ister misin dedim? olur dedi. benfica ile de görüştük. onlar da uygun olduğuna karar verdi. bu şekilde bitirdik. önümüzdeki 15 maç için bu formayı terletecek. bu da bizim ikna kabiliyetimiz. onu da biz başardık.

    15 maç sonrasını o gün konuşacağız. her şey olabilir. burada mutlu olursa kalabilir. beşiktaş'a gidebilir. şu an bonservisin %100'ü beşiktaşta. temmuz itibari ile ve şu an beşiktaş söz sahibi. bir dahaki satışında beşiktaş benfica'ya %50 ödeme yapacak. söz sahibi beşiktaş. beşiktaş'ta türkiye'nin güzide kulüplerinden. orada oynamaktan da mutluluk duyacaktır. bu çocuğun yaşı daha 23. önünüde uzun seneleri var.

    önümüzde 15 maç var tabii ki suyunu çıkaracağız. takımda yerini alacaktır. yaşı itibari ile açığını kapatacağına inanıyorum. hamza hoca en iyi şekilde yararlanacaktır.

    başka transfer var mı sorusuna: yarın ne olacağını allah bilir. iki gün önce gedson var mıydı?

    tahir kıran
App Store'dan indirin Google Play'den alın