resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2672
    galatasaray spor kulübü başkanı. utanç verici ama öyle. hayat çok garip zira galatasaray’ın başkanı olmasına rağmen galatasaray’dan habersizdir. neden?

    2 şubat 2022 burak elmas basın toplantısı yani gstv’de kendi şovunu yaptığı boş programda ne dedi kendisi? ‘bizim kaleci ihtiyacımız vardı biz de gittik gençten bi çocuk aldık, hem de bedavaya, yeuuu’ dedi. çok geçmedi 10 dakika sonra ‘bartuğ bizim ekmeğimizi yedi ama gitti marsilya’ya imza attı, haindir’. evet bu iki olay arasında ne bağlantı var diyorsunuz. bal gibi de var. menemenspor’da kiralık oynattığımız ve tff 1’nci ligin en iyi kalecilerinden batuhan ahmet şen bizim oyuncumuz değil mi? türk değil mi? biz neden elin oğluna şans veriyoruz, ne gördük ulan bu adamda da kendi evladımıza tercih ediyoruz ki kendi evladımız çok iyi durumda. as kalecimiz sakatken şans bulmayacaksa ne zaman oynayacak yahu bu çocuk? ama oynatmıyoruz işte, geri çağırıp şans vermiyoruz. elin ispanyol’u o’ndan daha kıymetli. ve işte tam da bu yüzden bartuğ gider arkadaş. sen gençlere gelişimleri için hiçbir plan sunmazsan, onlar da gider. ve tamamen sen ve senin gibi yöneticilerin işbilmezliği yüzünden bu çocuklara hain diyemezsiniz. derseniz eğer, o zaman neden inaki pena’yı oynatıyorsunuz derler sana. neden ispanya 3’ncü liginde oynayan adamı tercih ettin de bizim evladımızı hem de iyi oynarken geri çağırıp tercih etmedin diye sorarlar.

    ve tüm bunların toplamına bakarsak eğer ki 12 milyon euro verilen romenlere, fatih hocaya, lig ve kupadaki rezalete, tff’ye karşı ezikliğimize falan hiç girmeden, sırf bu yüzden bile galatasaray tarihinin en büyük hainlerindendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın