resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2661
    görevini bırakması gereken baskandir. aşağı yukarı galatasaray'ı 1992-1993 sezonundan beri takip eden bir taraftarim. galatasaray baskanlik makamına gelmiş, galatasaray'ı bu kadar ezdiren ve aslanlara yem eden başka bir başkan daha görmedim. hiç camia olarak tff'ye, giresunspor'a, rizespor'a, diğer taraftar gruplarina karsi bu kadar camia olarak aciz oldugumuzu hatırlamıyorum. galatasaray başarı odaklı güçlü bir kulüptür. cebinizde beş kuruş paranız olmadığı gibi, yanınıza da beş kuruşu olmayan iflas etmiş tipleri yönetiminize doldurunuz. camiaya başarılı olabileceğinize dair ufacık bir ışık bile veremediniz.

    troll saldirisindan bahsediyorsunuz. fatih terim'i görevden aldığınızda, stadyumdaki ilk maçtan cikmaktan korkarak gerçek galatasaray taraftarina karşı polis cagirdiniz. bugün gedson rezaletinden sonra florya'ya yine korkunuzdan polis cagirdiniz.

    istifa bu camiaya yapacağınız büyük bir hizmettir. lütfen en kısa sürede kongre kararı alarak yüzlerce parçaya ayırdığınız galatasaray camiasını birleştirmek için bir adım atın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın