resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2451
    dün geceki üzüntüden sonra şu an biraz daha sakin kafayla bakıyorum. hiç de abarttığımız gibi aidiyeti olmayan futbolcuymuş abi bu adam, hadi beşiktaş'ı da geçtim, rizespor nedir? menajerlerin elinde oyuncak olmuş isim. avrupa'dan hiç mi talibin olmadı, hedeflerin bu kadar mı düşük? tamam galatasaray'a gelmek için kafayı kırdın da, avrupa'da transfer dönemi daha bitmeden bir hafta önce bile bu transfer olmayacağı belli olmuş gibiydi.

    tamamen ahmet bulut'un işleri. galatasaray yönetimine aklınca ders verdi. ben beşiktaş yönetiminin ve rizespor'un durduk yere devreye girip böyle bir planla galatasaray'a darbe vurmayı akıl ettiklerini zannetmiyorum. ahmet bulut baktı bizimkiler oyalamaya devam ediyor, iki kulübü de arayıp fişi çekti. o iki kulüp de bu fırsatı kaçırmadı tabi. inşallah elinizde patlar bu iş. milyonlarca insanın ahı bir yerden çıkar.

    devran dönecek elbet. küçük takım taraftarları da kendilerini büyük zannedip çeşitli sosyal medya platformlarında galatasaray'a karşı kin ve nefretlerini kusuyorlar. küçüksünüz oğlum, kabul edin bunu, her zaman altımızda kalacaksınız. galatasaray 10 yıl şampiyon olamasın, yine önümüze geçemeyeceksiniz. bu ülkenin üçüncü büyüğü olmaya mahkumsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın