resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2623
    seçim zamanı, hem genç olması, hem de vizyon sahibi olduğu için desteklediğim, hatta twitter'a çokça b'aşk'anım yazdığım durumlar dahi oldu. bir insanın morali bir günde nasıl bozulur? nasıl içine öküz oturur? cevabını bugün bana daha fazla yaşattığı için teşekkür ederim. bugün başkan acayip bir açıklama yapıp, taraftarın içine su serptiğini sandı. gedson'u beşiktaşa kaptırmak en büyük sorun değil. asıl sorun ç.rizespor başkanı'nın instagram üzerinden bize laf vurması. bizi küçük duruma düşürmesi. başkan, sen bizi yolda selam daha vermeye değmeyen adamlara karşı küçük duruma düşürdün. seni burada her şeye rağmen destekledim. hatta yönetimden akraban mı var? lafına kadar gitti olay.

    neyse konudan sapmayalım. madem isteseydik alırdık. neden o zaman bütün muhabirlere sufle verdiniz gedson işi tamam diye. fatih terim ile devam etseydiniz %100 ilk gelen adam gedson olacaktı. maalesef sizin tabirinizle yapılan tüm eleştirilere/hakaret bulunmayan bütün sözlere kulaklarınızı kapayıp, sadece size küfürlü konuşan saygısızlık boyutunu aşan eften püften şahıslara takıldınız. galatasaray taraftarının düşüncelerine yeteri kadar değer vermediniz. siz başkanlık makamının değerini bilemediniz.

    bana yazıklar olsun sizi desteklediğim için, size de yazıklar olsun hala başkanlık koltuğunda hiçbir şey yokmuşçasına oturduğunuz için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın