• 91
    muslera şubat sonu dönecek deyip şubat ayında oynayacağın maç sayısı 3-4 iken tecrübeli(!) bir kaleciye ihtiyaç duyup kariyerinde as takım tecrübesini bırak as takımla idmana bile çıkmamış olan bir kaleciyi, hem de yabancı kontenjanı varken alıp "ama gedson bizim önümüzdeki yıl planlarımızda zorluk yapacak yaa" diyerek almak istemedik demek akıl ve izandan yoksun kişilerin yapacağı bir planlamadır.

    giresun okan'ı bırakmak istememiş. verirken iyi ilişkilerin vardı. dersin giresun başkanına okan bize lazım, istersen sana luyindama'yı vereyim bedelsiz ya da al sana şu şu oyuncular. bizi de mazur gör. oldu bitti. bunu isminin altında galatasaray spor kulübü başkanı yazan herkes yapabilir.

    seneye feghouli ve babel gidiyor belki diagne de satılacak. yabancı kontenjanını her şekilde açabileceğin bir ortam var. kalkıp önümüzdeki yılı düşündük bahanesini kimseye yediremezsiniz. siz daha 3 ay önce 3 yıllık planlama diye başlayıp bugün 36 yaşında gomis ve opsiyonsuz iki futbolcu ile sözleşme yaptınız. bu söylediklerinize kendiniz inanmıyorken kalkıp taraftarın inanmasını beklemek aklımızla dalga geçmek demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın