• 1444
    gedson transferi konusunda gayet eleştirilmesi gerekilen yönetim. bir transfer bu kadar sürmez süremez, hele ki oyuncuyu alamıyorsan bu sürecin sonunda, başarısızlığın daniskasıdır. ha ben zaten almak gibi niyetlerinin hiç olduğunu zannetmiyorum orası ayrı, sırf taraftarın gazını alma amaçlı oyunlar. oyuncuları güzel fiyatlara satmakta yönetim başarısıdır. bu yönetim ise ne oyuncu satabiliyor ne oyuncu alabiliyor. kimse lütfen mali tablo falan demesin. neye göre değerlendirelim yönetimi allah aşkına? oyuncu satmak ve almak kimin işi yahu? ben mi satayım takımın oyuncusunu? oyuncu satamadık eleştirmeyin o yüzden demek en basit ifade ile saçmalık.

    transfere göre olmaz çünkü mali tablo, takımın oyununa göre olmaz çünkü hakemler, tff ye karşı duruşa göre olmaz çünkü siyaset, çıktığı programda verdiği cevaplara göre olmaz çünkü medya zaten bize düşman. e oldu canım, bakın daha çok eskiye gitmeye gerek yok ünal aysal sanki çok farklı durumlarda başkanlık yaptı? dişe diş göze göz ne varsa cevabını verdi geçti, finansal olarak spk bile engel olmaya çalıştı yine de o gerekeni yaptı, bu ateş üfleyerek sönmez diye duruşunu da sergiledi.

    demek ki neymiş? aynı kaos ortamı içinde düzgün, başarılı ve galatasaray'ın hakkını yedirmeyen başkan olunabiliyormuş. o yüzden şundan bundan eleştirmeyin aman rıza bey tadımız kaçmasın modunda gezerse bu taraftar daha çok ayakta uyuturlar bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın