• 44724
    "türkiye'de çok çok fazla galatasaray taraftarı var. hepsi de size bir şeyler söylemek istiyor. galatasaray kaybedince durum değişebiliyor. bu durumla yüzleşmeyi sevmiyorum."

    "benim için her şeyin bir anlamı var. her dövmemin, dinlediğim her şarkının, bu hayattaki her şeyin."

    "abd'ye geri dönmeye hazırdım. hazırdan da öteydim. daha önce abd'ye geri dönüşle ilgili transfer görüşmeleri vardı. bazı şeyler duyuyordum. seçeneklerim oldu. ancak, ınter miami'ye kadar hiçbir kulüp bu kadar resmi yaklaşmamıştı. tüm ailem için miami en iyi seçimdi. kariyerim bittikten sonra da yaşayacağım yerde oynayacağım. bu nedenle transferim, ailem için harika oldu."

    "premier lig'de tempo baş döndürücüydü. tottenham'da kadrosunun as üyesi değildim. düşünülmüyordum. benim için 'potansiyelli bir çocuk daha ama olmayacak' deniliyordu. ben de buna inanmaya başladım."

    "futbol oynamak istiyordum. bu yüzden sunderland'e gittim. bir antrenmanda top bana geldi. sağ kanat bomboştu. 'benim anım' diye düşündüm. boş alanı hızla geçtim. direkt forvete pas verdim. sam allardyce idmanı durdurdu. 'bir dahaki sefere o s....m pasını atarsan kadro dışı kalırsın' dedi."

    "allardyce sana inanmazsa sana forma vermeyecek cinsten biridir. ben de sefil durumdaydım. oynayamıyordum. bir şeylerin değişmesi gerektiğini biliyordum. o ara brian tracy'nin 'maksimum başarı' kitabını aldım, okudum. birçok şeyi anlamıştım."

    "liverpool'a karşı 2-0 gerideydik. sam allardyce beni sonradan oyuna aldı. 10 dakikada 2 gol attım. manchester united'a karşı beni ilk 11'e yazdı. o noktada inanmaya başlamıştım. sunderland'in son 12 maçının tamamında 11 oynadım."

    "ingiltere'de sam allardyce, rafa benitez ve steve bruce gibi menajerlerle çalıştım. bu menajerler, benim savunmada kalmamı isterdi. ben ise hücum etmek isterdim aslında ama oyunumu adapte etmek zorunda kaldım. elbette bazen özgürce bir şeyler yapardım. ancak sahada geçirdiğim vaktin yüzde 70'inde savunmada kalmam beklenirdi."

    "türkiye süper ligi, izleyeceğiniz en heyecan verici ve en çılgın liglerden bir tanesi. maçlar tam anlamıyla çılgınca geçiyor. premier lig'den sonra süper lig'e adaptasyon sürecim beklediğimden çok çok daha zor geçti."

    deandre yedlin

    kaynak: https://www.espn.com/...even-years-in-europe
App Store'dan indirin Google Play'den alın