resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20370
    doğum günü kutlu olsun ama kendisi galatasaray kaptanı filan değildir. galatasaray kaptanı bülent korkmaz, tugay kerimoğlu, muslera'dır. biraz daha zorla rambo yusuf'tur.arda turan galatasaray'a kaptanlık yapacak ne seviye de olmuştur ne de ağırlıkta. kaptan olduğu zaman tribünlerden; sinem için salon kapat diye tezahürat yapılırdı. demek istedimi herkes anlamıştır.

    kendisine kaptanlığı adnan polat ve adnan sezgin vermiştir. düşünün takımın içinde bulunduğu durumu,galatasaray'ın en kötü sezonlardan 1-2 senesi bu zamanda gerçekleşmiştir.*

    ayrıca arda'nın galatasaray'da bir şampiyonluğu vardır.* kendisi gittikten sonra,galatasaray beş kere şampiyon olmuştur. fatih terim'in geldiği 3.dönemde son dakika arkasına bakmadan ahmet bulut abisi ile takımı yarı yolda bırakmıştır. esasında her iki taraf içinde hayırlısı olmuştur. sadece son saniye ağlamasından dolayı ucuz rakama atletico madrid'e satıldı.

    ne efsane ne kaptan olarak benim gözümde bir anlam ifade etmeyen galatasaray futbolcusudur. konuşması,davranışları,kankaları acun abisi,emre abisi, zamanında ayrılmadığı reisi ile kendisine mutluluklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın