resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2452
    ligdeki durumumuzdan mütevellit transferi elzem olarak görüyordum lakin her dakika bir öncekinden daha kalitesiz isimlerle görüşüyor burak elmas. hal böyle olunca da transferden bile korkar oldum. şu anki kadrodan daha kötü hale getiremez demeyin lütfen.
    başkanımız 2. ligden kaleci getirip musleraya lisans çıkartmayabilir, kirada 250.000 liraya geri çağırabileceği 1.ligin en formda kalecisi batuhanı geri çağırmayabilir. tek stoper yedeği olarak alpaslan (!) görüp luyindamaya maaş ödememeyi kar sayıp bedava yollayabilir. 1.5 yıldır top oynamayan omarı yedek sağ bek yapabilir. fırsat transferi olarak gedsonu almayabilir. defansif ortasaha adına her seferinde daha da kalitesiz isimlerle görüşüp kimseyi almadan da gelebilir.
    gerçekten başkanımız cidden başarılı başarısızlıkta. bakın sene başından beri taraftara ne olmasın diye sorulan her şey başımıza geldi.(bir küme düşme var, allahım sen yaşatma) kendisi ,ekibi,medyası ve destekçileri bu konuda çok emek verdi. hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın