resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4495
    yıllık maaşı pahalı olacak olup bu parayı sana yaşı gereği hiçbir şekilde geri döndüremeyecek forvet. mevzu ligde kalmaysa kendisi olmadan da ligde kalırız bu takım ligden düşecek kadar kötü bir takım değil.

    duygusal olarak gelmesini istemeyen yoktur onu geçelim, gel gelelim bu takım artık duygusal yükler taşıyacak bir durumda mı onu düşünelim.

    biri gedson olmak şartıyla iki tane taş gibi orta saha alınmazsa değil gomis, prime brezilyalı ronaldo getirseniz bir fayda sağlamaz bu takıma. oyuncular kötü anlamı çıkmasın nelsson'undan boey'ine, morutan'ından cica'sına hepsi çok potansiyelli ve kaliteli kumaşı olan futbolcular. fakat bu kadro eksik kardeşim ek-sik! bu kadro tamamlanmadan mohamed de çöp, cica da çöp, halil de çöp, morutan da çöp... yarın nelsson'a da çöp denilecek, seneye yunus gelsin ona da çöp denilecek.

    2 tane taş gibi orta saha almıyorsak kimseyi alıp para harcamayalım. bu kadro avrupa'da ölüm grubundan namağlup çıkan teknik direktörü kovduğunda avrupa kupalarıyla puan farkı 6 idi. küme düşecek hali yok. yemek tuzsuzsa tuz koymak gerekir, sabah kadar karabiber koy o yemek yine çöp olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın