• 169
    selam ey sözlük,
    geçtiğimiz boktan günlerde hepimizin aklı fikri kara bulutları nasıl dağıtacağımız üzerine. sözlüktekilerin çoğunun da iyi niyetinden eminim. elbette trollükya da truvayapmak isteyenler vardır. onların.... neyse...

    sözlükte ekşisözlükteki gereksiz başlıkları ya da entryleri aratmayan şeyler görmeye başladık. yok küme düşüyoruz sıkı tutunun, yok ptt 1. ligde yabancı kuralı neydi filan. arkadaşlar antu.com'da görüp güldüğümüz entrylerin daha beterini yazıp bu kulübün ve taraftarlarının düşüncelerinin saygınlığını lütfen ifade özgürlüğünüzü kullanarak böyle ayaklar altına aldırmayın, ağızlara sakız yaptırmayın.

    elbette üzülücez, yorum yapıcaz ama galatasaray sözlük bünyesinde bunları yazmayın. burası güzel düşüncelerin yazıya dökülmüş hali olduğu için bu günleri görebilmiş nadide spor temalı sözlük. tek taraftar sözlüğü. lütfen bir anlık sinirle ya da iki espri yapıp dikkat çekmek için yazdığımız entyrleri yolla tuşuna basmadan dikkat edelim. bu kulübün bir temsilcisi gibi görün kendinizi. yaptıklarınızın galatasaray elçisine yakıştığını düşünüyorsanız paylaşın, paylaşın da off düğmesini eskiteyim.

    neyse çok uzattım. bugünleri de atlatıcaz. ne de olsa köpekler istedi diye atlar ölmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın