• 15149
    dünkü 23 ocak 2022 galatasaray trabzonspor maçı öncesinde karamsar havayı gördükten sonra ve maç içinde de biz öne geçince ''şu ana kadar kendisine inanmayan taraftarı galatasaray'ın g.t etme olayını iliklerimize kadar yaşadığımız maç şeklinde geçiyor :('' diye bir entry girdim. noktalı yeri de asıl haliyle yazdım (-ö'lü) ancak sakıncalı söylem ve forum tarzı entry diye silindi.

    olabilir, doğrudur ancak beni üzen şu durum oldu; sözlükte arama kısmına bu kelimeyi yazınca bu kelimenin bizzat içinde geçtiği en az 10 tane başlık var. ve hatta inanır mısınız galatasaray'ın kendisine inanmayan taraftarını göt etmesi şeklinde direkt bir başlık var. onlar kalıyor yerli yerinde ancak biz yazınca sakıncalı söylem mi oluyor? ki maçın içinde yazılan bu entry niteliksiz entry diye silinse gram laf etmezdim ancak böyle olunca cidden dayanamadım. insanların bazen bu şekilde yazma şevki kırılabiliyor. sakatlıklarla alakalı bir bilgilendirme yazısı yazıyordum canım sıkıldı yarısında kapattım.

    bu da ilgili başlıklardan bir örnek; https://gss.gs/PmM.png

    güzel sözlüktür, fiyakalı sözlüktür, sözlük-ü sultanidir, canımız ciğerimizdir ancak biraz daha tutarlı olunsa çok daha iyi olur. yoksa hepimiz insanız.

    not: derdini öpeyimciler özelden yardırın lütfen :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın