• 186
    hiç de azımsanmayacak olan ihtimaldir.

    kadro kuruldu, orta sahaya ısrarla adam bekledik, son gün portekiz'den bir endüstri meslek lisesi öğrencisini getirdiler. eyvahlar olsun dedim. bakın fatih terim gitti, sorumluluğu üstünden kalktı. burak elmas ve ekibi torrent'i getirdi, sorumluluğu ve ihaleyi torrent'e yıkacaklar. jurgen klopp ve guardiola ikilisi kafa kafaya verse şu kadrodan elle tutulur bir bütün çıkaramaz. fatih terim bedelini ödedi, burak elmas ve ekibi de ödemeli. benim korkum esas bedelin kümü düşürüp galatasaray'a ödetilmesi.

    taylan antalyalı, berkan kutlu, alexandru cicaldau, aytaç kara orta sahasını kuranlar, galatasaray'a bu küme düşme korkusunu yaşatanlardır.

    inanamıyorum ya. maçları izlerken çıplak elle duvar tokatlamak istiyorum sinirden. sözlükte ne zaman entry girsem orta saha dedim. yazmaktan bıktık artık. gedson gelsin dertler biter tayfaya da bir iki kelam etmek lazım. vallahi de gedson'la çözülmez. koskoca galatasarayı küme düşüreceksiniz. 6 numara şart oğlu şart. bu 6 numarada karavana yaparsak falan da geçmişler olsun. kapkara haftalar bekleyecek bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın