• 172
    sene başında ne umutlar ile başladığımız serüvende şu an için konuştuğumuz ihtimal.

    bir takım anca bu kadar kötü kurulup bu kadar kötü hale getirilirdi ve yine bir takım anca bu kadar kötü yönetilirdi. geçen sene erkek basketbol takımı son 2- 3 maça kadar düşme tehlikesi yaşamıştı. bu sezon da en olmayacak kısımda konuşuyoruz.

    şu durumu gelme sebebimiz; burak elmas yönetimi, fatih terim, sorumsuz ve gamsız futbolcular ve federasyondur. devamını da getirecekler ve korkarım ki giresun, antalya ve rize ile sezon sonuna doğru kıyasıya bir rekabete göreceğiz. işin kötü tarafı antalya kötü givi görünse de toparlanır, rize deseniz dokunulmazlar ordusu ve biraz gayret ile zaten can simidi verilir. kasımpaşalar falan bize 3 4 hafta sonra fark bindirir, yetişmemiz de zor.. yani şu an liderliği nasıl koruruzu konuşmamız gerekirken neyi hesap ediyoruz...

    macera ararsanız haliyle buluyorsunuz. transferler kötü demek istemiyorum; tam tersi adam gibi çalışılıp sisteme konulsa bu takım en azından ilk 3'te olur. 2. sıradaki konya'dan, başakşehir'den daha kötü bir kadromuz mu var allah aşkına.. asıl üzücü olan bu halde olmamız futbolcuların çoğunun aklına gelmiyor bile. gidin sorun haftaya kimle oynuyoruz bilen var mı... en son 2011 yılında böyleydik..

    yazıklar olsun alayınıza...
App Store'dan indirin Google Play'den alın