• 157
    bu kadar sorumsuz ve isteksizce sahaya çıkan bir galatasaray takımını ilk kez gördüğümüz maçtır. 29 yaşında olduğumu da ekleyeyim. sahada bulunan 14 galatasaraylı oyuncunun hepsi birden formsuz olacak değil ya, zorları, dertleri , sıkıntıları nedir anlamak çok zor.

    sen zaten kaliteli ayaklara sahipsin. bir kaç kilometre koşup, bir kaç pas yapsan kazanıp geleceksin zaten.
    nedir zorunuza giden? nedir oynamanıza engel olan?

    bizler üç kuruş para için ayın 26 günü koşturup dururken ve neredeyse hiç bir zaman hiç kimse "zaman zaman formsuz olabilirsin, sorun değil" demiyorken; galatasaray takımının oyuncularını haftanın bir günü 1 saat 30 dakikayı kapsayan bir süreçte asli mesleklerini icra etmekten alıkoyan ne olabilir?

    haftada 1 saat 30 dakika bekleniyor sizden... onun hakkını verebilmek için de hafta arası adam gibi idman vermeniz.
    derdiniz ne be brader ! adam elle atsın ne var ? senin ayaklarının tanesi 1 milyon avro ediyor. o adamın bütün varlığı etmez 1 milyon. sen de git iki tane at o zaman. ağlak taraftarlık karşı yakanın işi. kimse girişmesin hüzün moduna.
    adamlar elle attılarsa, sen de kalkıp ayak ile, kafa ile;
    olmadı,
    tırnak ile, diş ile;
    umut ile , sevda ile cevap vereceksin arkadaş ! galatasaray forması sana bunun için verilmiş. 10 kişi kalıp 3 gol yemiş takımın üzerine ben de giderim bizim çocuklarla. çok sıkıldık iki senedir takımın keyfinin çatmasını beklemekten.

    işini yapmaktan üşenen adamlara verme forma falan rijkaard... sen adam gibi topunu oynardın her maç, senin gibi yaklaşımı olmayanları şimdiden emekli et floryadan. numarasında kaç yazarsa yazsın... gitsinler konyaspor'da falan oynasınlar.

    not: henüz iş hayatına atılmayıp "yapılması gereken iş ve beklentiler" hakkında deneyimi olmayan genç arkadaşlar bana sövmesin lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın