• 156
    galatasaray'ımın çok rahat alacağı maçı elleriyle rakibe verdiği mücadele . kadrosuna aldanıp eskişehir'in hücum futbolunu oynadığını düşünmeyin , yüzde 2 'si kadar bile taraftarı olmayan kasımpaşa bile düzgün futbol oynamaya çalışırken evinde muazzam bir seyirci desteğine sahip eskişehir çifkeflikte sınır tanımadan oynadı . ha galatasaray'da iyi değildi o ayrı . neden galatasaray iyi değildi ? 8 defans oynayan eskişehirspor arda turan'a her top geldiğinde 4 kişi kapattı dolayısyla arda etkisiz kaldı . jo'ya öyle bir markaj uyguladılar ki kurtulmak için jo sağa sola ortaya defansa geldi . ayhan akman'ı konuşmak istemiyorum lakin konuşursam sözlükten atılabilirim . elano ayhan'ın açığını kapatmak için hücuma katılamadı bile . adamcağız kaleciden top alıp oyuna sokmaya çalıştı . ayhan beyler ise bu sıralarda jo ile çift santrafor oynuyorlardı . caner hücumda süper defansta fallafoş gene . servet bu kadar kötü oynayamaz arkadaşım , bu kadar acemice top oynanır mı yahu ! sabri'yi tanıyamadım . hiç bir katkısı yoktu takıma . keita desen oyunda olduğunu çıkarken öğrendim . mehmet topal çizgisini değiştirmedi gene sıçık oynadı . emre çolak pek berbattı ama ona laf etmem o atmosferde o skorda bu çocuktan çok şey beklemem ben . giovani dos santos oyunda 90 dakika olsa bir şeyler olabilirdi gibi , çünkü bu çocuk süper .

    şimdi geleyim yediğimiz gollerin incelenmesine . imkanınız varsa bu maçı 90 dakika tekrar izleyin ve izlerken sadece ayhan akman'a bakın . 1 adet olumlu harketini hadi olumlu hareketini geçtim olumsuz olmayan hareketini yani varlığı yokluğu belli olmayacak pozisyon gösterin size bir peugeut 307 alayım . ulan arkadaş ne illet futbolcusun sen yahu ! yenilen ilk golde bariz el var fakat onun öncesinde şöyle bir durum var ; eskişehir bizi çıkarmamaya oynuyor pas yaptırmamaya oynuyor . onlar farkında bizim silahımızın paslar olduğunun . bu pasları bir takımda kim yapar , hazırlık paslarını takımda kim yapar ayhan ! baskıyı yedik ve mehmet topal saçmaladı , caner servet anlaşamadı el oldu bilmem ne ama orada neden ayhan yok ? ayhan akman'ın bugünkü görevini bana biri anlatsın . bence arda'nın yerinde oynadı forvet arkası . çünkü jo ' yu defansta gördüm ayhan'ı görmedim . zaten eskişehir pas yaptırmamaya çalışıyor bir de sen yoksun ne yapsın kalanlar ? . senin mevkin neresi arkadaş ! hagi rolünü mü verdi sana rijkaard? kafana göre mi oynayacaksın nedir . peki 2. gol ? öylemi hamle yapılır o adama ? bu ligde senden tecrübeli futbolcu varmı ? gücün yetmeyip düştüğün yetmiyor düştükten sonra adama tekme sallamak neyin nesi ? 10 kişimi bırakmaya çalışıyorsun bizi ? benim takımımda böyle çirkef futbolcuya yer yok arkadaş . sen hem takımın oyununun içine sıç hemde barış özbek gibi acemi hata yap . allahtan deymedi adama o tekmen . utandım senin yüzünden ayhan ! elano ortasahayı geçemedi bu nedenlerle . ayhan ilerde pas bekliyor elano kaleciden top alıyor ! bu kareyi unutamam ben . ya ben yanlış görüyorum ya da kenardakilerin gördüğünü göremiyorum .

    sonuç olarak ; takım olarak iyi değildik . hakem olarak iyi değillerdi . rakip olarak iyi değillerdi ve biz yenildik . topun oyunda kaldığı süre 30'u geçmez . top toplayıcı çocuk görmedim kenarda . taça çıkan topları kendi futbolcularımız getirdi . hakem kendisine bağıran arda'ya kart gösterdi de o k.a.'ya neden göstermedi acaba ? eller havada uçuşurken hangi birini gördü ? avantaj diye bir şeyden haberdar mı acaba bu hakem beyler ? hakemin öncelikli amacının oyunu oynatmak olduğunu sigara dumanı bile biliyor artık bu nasıl maç yönetmek ?

    yenilgiye sorumlu arıyorsak ayhan akman derim ki kanımca öyledir . ancak bu yenilgi çok fazla moral bozmamalı . bunlar olağandır . bireysel saçmalıklardan kaybedilen 3 puan daha kaldı bize gece rüyamıza. ama varlığınız yeter sizin , her hafta sevinecek değiliz .
App Store'dan indirin Google Play'den alın