resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 159
    sosyal medyanın galatasaraylı takılıp bahis reklamı yapan fenomenleri ve derin abi tripleri ile takılan yazarların somut en ufak örnek göstermeden transfer komisyonculuğu (bunu igor tudor'a da yapmışlardı) -mış, - muş, demişler, içeriden bilgi, kulübe yakın bir arkadaş duymuş vb. temalı iddialarla itibarsızlaştırma yarışına girdiği yönetici.

    kendisine yöneltilen suçlamaların neredeyse tamamı varsayımlar üzerine. emin olduğum tek şey domanec hamlesinin arkasında kendisinin olduğu geri kalanlar iş ve ticaret hayatında milletin rakipleri arkasından konuştuğu söylentilere benzer şeyler.

    babamın oğlu değil ama kendisine saldıranların profiline bakınca bu işte bir terslik var diye de düşünmeden edemiyorum.

    ekleme : işi gücü bırakıp yazdıklarıma yanıt vermek için taklalar atan yazarlar 2018 yılına ait ve hollanda makamlarınca bile reddeilen ithamları neden şimdi gündeme getirildiğini düşünmeye başlarsa zihinsel gelişimleri için daha faydalı olur kanaatindeyim. ayrıca insanların geçmişinde yaşadıkları sorunları didik etmek ve itibar suikastinde bulunmak bir başka fetöcü taktiğidir.

    ekleme2 :
    savunmak ve suçlamak.
    bu ön kabullerle ilerleyeceksek işimiz var. doğru yanıtlar almak için doğru sorular sormak lazım, ben temel olarak neden "şimdi" bu kadar derinlemesine bir araştırmaya gittiniz diyorum neden daha önce değil. bu kadar basit.
    mevzu tamamen kişisel çatışma ama bunun galatasaray sevdası gibi sunulması bana samimi gelmiyor.

    b"aşk"anım diye twitler atan kulübe çok yakın ağır abiler bu adamı neden önce araştırmadılar da birden şikeciliğinden tut komisyonculuğuna kadar iniverdik ? ayrıca;

    1. bu adamın attığı twitleri neden fatih terim gönderilmeden önce araştırmadınız ?
    2. bu adamın ogan tarhan ile olan ilişkisi fatih terim gönderildikten sonra mı başladı ? yoksa seçildikleri günden itibaren var mıydı ? vardıysa neden şimdi dert oldu ?
    3. bu adamın hollanda'da ki kulübünün eski teknik direktörü ile olan mevzu yeni mi ? yoksa 2018 yılında yaşanmış bir olay mı ? ve evet öyle neden şimdi gündeme geliyor ?
    4. madem söylentilerle yürüyeceğiz o zaman ogan tarhan için fatih terim'in "o bize baba emanetidir" dediği söylenir ki ogan tarhan eskinin kapalı müdavimidir. koskoca kulüp camia bu adamla ilişkisini bilmiyor muydu ?

    bunun gibi onlarca soru sıralarım şuraya.
    benim gördüğüm fatih terim'in gönderilmesi sonrası birileri "kelle" istiyor ve bu yönetim büyük ihtimalle o "kelleyi" verecek ama o birileri bununlada yetinmeyecek orası kesin.

    ortada kocaman bir başarısızlık var ama kimse bunu konuşmuyor. sanki işler harika giderken ışıtan gün denen adam gönderildi ve tekere çomak soktu algısı oluşturuldu. harika bir mağduriyet daha yarattılar tebrik ediyorum kendilerini.

    allahınızı severseniz fatih terim düşmanısınız ve benzeri mesajlar atmadan önce açın kendisi için neler yazmışım bi okuyun. kesinlikle ve kesinlikle en azından yıl sonuna kadar kalması gerektiğini hiç yazmadıysam 10 kere yazmışımdır.

    ortaya çıkan saçma sapan cinsiyetçi twitlerinden sonra ekleme 3 : domenec torrent'i getirmesi, hollanda'daki kulübünde yaşananlar vs. yönetim tercihidir ama attığı o twitler gerçekten utanılacak şeyler bunun için istifasının istenmesi de gayet doğal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın