resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2156
    tercüman seçimiyle ilgili, doğal olarak eleştiriler olacaktır. marc gonzalo'nun paylaşımları hoş değil. bundan bağımsız olarak, teknik direktörünüzün, en etkili şekilde çalışabilmesi için, en iyi tercüman kimse onu kolundan tutup, getirmek gerekir. hatta birbirini kontrol edebilmesi için, birden fazla tercüman gerektiğini düşünüyorum.

    yeni teknik direktörümüzle ilgili, getirilme sürecini beğenmesem de (ki bununla ilgili ayrı bir yazı tasarlıyorum), alınabilir bir risk, belli süre pep'in yardımcılığını yapmış, kısa da olsa teknik direktör olarak belli takımlar tarafından kendisine süre verilmiş bir adam getirdik.

    seçimdeki vaatleri ile ilgili değerlendirme yapabilmek için, hala süresi var. ancak, kendisi bir çok vaadini yerine getirmedi, ve artık fatih terim kalkanı da yok. zamanında nasıl dursun özbek, mustafa cengiz, adnan polat veya diğer örnekler, hem taraftar hem de genel kurul tarafından eleştirilmişse, kendileri de bu yapıdan nasibini alacaktır. burası fenerbahçe değil, fatih terim de eleştirilir, ünal aysal da, hatta efsane başkan faruk süren de. dozu yüksek veya düşük olur. hem taraftar, hem de genel kurul adamı didik didik ederler.

    burak elmas yönetiminden kısa vadeli beklentim, fatih terim döneminde, yıldızı parlayan oyuncuları en iyi şekilde elden çıkarması, yerlerine de kelepir, genç potansiyelli oyuncuları takımımıza kazandırmasıdır. 3 yıl başarısız olsak da, eğer ekonomik açıdan kulübe zarar vermezse, terim'e yapılanlar kısmını içime atarak, bu yönetimi başarılı sayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın