resim
Marc Gonzalo Martinez
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:İspanya
  • 3
    https://twitter.com/...RIHsCRci0aA&s=19

    beşiktaşlıymış kendisi. benim için sorun yok. 2000 kadrosunun bile çoğu başka takımı tutuyordu. ama işin trajik kısmı bu adamlara dair hiçbir şey bilmediğimiz ve antrenörlük yeterliliklerine dair bizdeyken dahi hiçbir şey öğrenemeyeceğimiz halde selçuk inan ve necati'ye denilenlerin hiçbiri denmeyecek.

    günümüzün taraftari yüzlerin eskisini istemiyor. sürekli değişiklik istiyor. 2 3 planlı habere, inanılmaz manasız bir şekilde delicesine kapıldılar ve yardımcı antrenör geyiği üzerinden çok önceden planlanmış bir süreçle teknik direktörü yolladılar.

    her gün ali koç ile hocaların işine karıştığı için dalga geçen insanlar yöneticinin teknik ekibe karışmasını doğru buldu.

    yardımcı hoca ile başlayan süreç, yardımcı hoca olarak düşünülen kişinin hoca olması ile son buldu. bakalım, yardımcının yardımcısı sorgulanacak mı? yoksa sergen'in murat şahin, abdullah avcı'nın egemen korkmaz ile şampiyon olduğu terim'in müfit erkasap ile uefa'yı aldığı ülkede yine bir ilki fatih terim mi başardı da bu konu buralara geldi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın