resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2153
    fatih terim'in gönderilme tarzı yanlıştır ama başka türlü göndermekte fatih terim isminin büyüklüğünden dolayı zordu. o yüzden buna cesaret edemedi ve yardımcı alalım seni yönetim kademesine alalım tarzı haberlerle bu işlemi yaptı. fatih hocamın kendiliğinden istifa etmeyeceğini de bilmeyenimiz yoktur. yaşım da gereği bende takımın başarılarının çoğunda kendisinin katkılarını gördüm. uefa kupasına uzanan müthiş sezonlar izletti bize. çoğu şampiyonlukta direkt payı var.

    fakat artık futbol çok başka yerlere geldi. çok profesyonel yapılar oluştu. oyun kısmında bile her kademenin ayrı ayrı eğitmenleri oldu. şu anda parmakla gösterilen teknik direktörler bile yardımcılarından çok fazla faydalanmaya başladı. işte bu nokta da fatih hocam maalesef baş rollerde olmaktan ve bazı inatlarından vazgeçmedi. vazgeçemez de; yapısında bu yok. dedikleriyle yaptıkları çelişti. gereksiz futbolculara gereksiz kontratlar yapılmasında etkili oldu hatta baskıcı davrandı. bu maddi imkansızlık içinde hiç bir mevkiinin eksiğini alt yapıdan kapatmaya çalışmadı. hep transfer istedi.

    bu nokta da bu takımın yöneticisi gerçek bir lider karakterli değilse (ünal aysal tarzı) maaslesef bu yollara başvurmaktan başka çaresi kalmıyor. çünkü yönettiği takımda artık takımın da üstüne çıkan bir karakter olmaya başladı fatih terim. koşulsuz şartsız destekçileri kötü oynadığımız yangına çevrilecek zamanlarda kendisine toz kondurmazken şimdi resmen savaş ilan ettiler. ve dedikodulara bakılırsa fatih hocam da bir açıklama yapacak ve bu yangını körükleyecek.

    şimdi burak elmas zaten zor bir göreve soyunmuştu ve bir de üstüne fatih terim gibi bir isimle çalışma zorluğuyla karşı karşıyaydı. evet fatih terim başarılı olursa herşey yolunda gider ama başarısız olursa işte o zaman bütün oklar kötü oyundan dolayı teknik heyetten önce kendine yönelir. ki kendisinin diğer yöneticilere nazaran artısı da takım kurma da fatih hocama karışmadı ve dedikleri transferleri de çoğunluklar yaptı. şimdi ne yaparsan yapsın bu süreçte kendini nasıl savunursa savunsun fatih terim'in söylediği sözler kale alıncak ve kendisi yok hükmünde sayılacaktır. hatta sosyal medyada yazılanlara bakılırsa yolda görseler darp edilecek seviyede durum.

    ne diyeyim yanlışları var ilk başkanlık deneyimi belki zamanla kendini geliştirecek ama karşısındaki güç çok büyük, allah kolaylık versin. şu puan tablosunda ve bu kötü oyunla takımın teknik direktörünü görevden alması kadar doğal bir durum yokken haksız olan taraf hep kendisi gösterilecektir. eğer fatih hocamın da dediği gibi asıl olan galatasaray'sa ; artık kendisinin de bu yangına körükle gitmemesini ümit ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın