resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2149
    seçildikten sonra ilk 7 aylık periyotta tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır.

    fatih terim ile olan yolları ayırma kararının sadece saha içi ile alakalı olduğuna inanmıyorum. kendisinin en son düzenlediği 11 ocak 2022 burak elmas basın toplantısında yaptığı çelişkili açıklamaları ve genel bir değerlendirmeyi (bkz: #3311929) dün kendimce kaleme almıştım.

    fatih terim'in görevine son verme düşüncesi sadece saha içi ile alakalı olsaydı 14. haftada liderin 14 puan gerisine düştüğümüzde ve hoca yine takımı 6 maç yalnız bıraktığında verebilirdi bu kararı. ne hikmetse hocaya tribünlerde ilk eleştirilerin geldiği maçtan sonra bu karar verildi sanki bu bekleniyormuş gibi. ayrıca dün yine futbolcuların 3 aylık kalan ödemeleri yapıldı diye de haberler dolaşıyordu ne tesadüf ki.

    ayrıca tezimi doğrular nitelikte olan diğer şey de şu; yıllardır hocanın oynatmaya çalıştığı ve ısrar ettiği oyunun mucidi ve en önemli temsilcisi pep guardiola. sen hocanın oynattığı oyundan saha içinde memnun değilsen direkt bu oyunun en önemli temsilcisinin uzun yıllar sağ kolu olan hocayı getirmen de bana göre tezat. zaten eldeki malzeme ile oynanması çok zor olan bu oyun oynanamadığı için ligde bu kadar geriye düşüldü. he sınırsız transfer yetkisi verdiysen yeni hocaya onu bilemem ama mevcut şartlarda satmadan herhangi bir oyuncu alınması bile çok zor. korkarım ki kendisi nihat özdemir'in oyununa geldiyse vah halimize.

    netice itibarı ile başkan büyük bir kumar oynamıştır ve her beraber sonuçlarını göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın