resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 306
    12 ocak 2022 tarihi itibariyle takımla birlikte ilk idmanına çıkan yeni hocamız.

    bizim takımın çok derin sorunları var. saymakla bitmeyen kadro zaafiyeti var. yalnız bütün bunların yanında önemli bir meziyetimiz var. ne kadar kötü oynasak da, rakibe hükmedemesek de pozisyona girme sorunumuz yok. gerçekçi olalım; sadece yakaladığımız net pozisyonların %20sini falan bitirebilsek en az 10 puan fazlamız olurdu. bak %20 diyorum ve son paslar sebebiyle oluşamayan net pozisyonlardan bahsetmiyorum bile. umarım futbol şansı biraz yanında olur da şu boş kaleye kaçan, 1 metreden bitirilemeyen pozisyonlar son bulur. en azından kötü oynarken bile girdiğimiz pozisyonların bir kıymeti olur.

    yine de tekrarlamakta fayda var. en az 5-6 yeni transfer olmadan, takımın istikrarlı şekilde iyi futbol oynama şansı yok.
    1 sol bek, en az 2 ortasaha, 1 sağ kanat ve 1 forvet. ihtiyacımız olan bunlar ama olaya sadece nicelik değil nitelik olarak da yaklaşmamız gerekiyor. oyun aklı ve zekası yüksek, yaratıcılığı ve skor becerisi yüksek adamlara ihtiyacımız var. bunları alırsak o zaman başarı şansı olur, bunun dışında ismi hiç önemli değil, kim olursa olsun başarılı olma şansı yok. fatih hocanın da yoktu, nitekim de olamadı. kendisinden en büyük beklentim transferde doğru hamleleri yaptırmasıdır. başarılı olabilmek için başka şansı yok. doğru transfer!
App Store'dan indirin Google Play'den alın