resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2145
    fatih terim'i kandırdığını düşündüğüm galatasaray başkanı. 3 yıllık projeyle çıkılan yolda ki 36 ay eder, 6 ay sonra hocasını kovmuştur. yine 6 transfer dönemi ile takımın eksikleri giderilecek ve geliştirilecekti ki, ilkinden sonra hocayı kovdu.

    yapılanma diyerek yola çıktığınızda her şeyin süt liman gideceğini düşünmüyordu herhalde. galatasaray'da başarının temel iki kriteri vardır. birincisi avrupa ikincisi türkiye ligidir. avrupa'da 2013 yılından bu zamana kadarki en iyi dönemimizi yaşıyoruz ve gurur doluyuz, ligde ise kötüyüz.

    yani avrupa'da da işler kötü gitmiş olsa hocayı hiçbir şey elde edemedi diyerek kovmasını anlarım ama bu seneki transferlerin parasını hoca avrupa'daki başarıdan çıkartmış.

    tahminimce ilk yönetim toplantısından beri ışıtan gün tarafından aklına sokulan ve sürekli kulağına söylenen bu duruma en sonunda ikna oldu ve en uygun anı kovalayarak bu operasyonu tüm camiaya çekti.

    başkan olmasını çok istemiştim ve sosyal medyadan desteklemiştim, kandırıldım. bu liselileri de bir daha eleştirirsem dilim kopsun, adamların bildikleri varmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın