• 15083
    fatih terim'in eleştirilmesine kimsenin karışmadığı ya da eleştirilerin silinmediği sözlük. zaten eleştiriler niye silinsin? futbolun bütün paydaşları eleştirilir ve eleştirilmesi gerekir.

    zaten sözlükte fatih terim eleştirilmiyor demek de aşırı ironik. yani haftanın en beğenilen ve en ofsayt entrylerine baktığımızda bunu görebiliriz. yanlış anlamayın burada bir sitem yok, sadece durum tespiti var.

    peki ne yapmamız lazım. eleştiri nedir bunu iyi bilmemiz lazım. mesela fatih terim sistem bilmiyor bir eleştiri değil iftiradır. fatih terim hakkında yazanlar para alıyor demek yazarlara yapılmış çok büyük bir ayıp ve iftira. fatih terim oyuncu üzerinden pirim alıyor iftira. evlatlarını oynatıyor iftira.

    sırf karalamak, algı oluşturmak için kesinlikle doğru olmayan şeylerin silinmesi çok normal. bu sadece fatih terim için değil, mesela ben ali koç ile alakalı ya da aziz yıldırım ile alakalı iftira atan cümleler yazsam onlar da silinmelidir ki siliniyordur zaten.

    yani mevzu şu, fatih terim nefreti kişilerde çok farklı boyutlara ulaştı ve bu nefreti kusmak için sürekli bir yerlere saldırılıyor ve bu entryler silinince de eleştiriye izin verilmiyor deniliyor.

    bence kontrolün daha da arttırılması gereken sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın