resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1982
    soyunduğu her işi eline yüzüne bulaştıran başkan.
    -galatasaray soyunma odasında ses kaydı yapan gözlemci iddiasını ortaya atıp üzerine tek kelime etmemesi.
    -nihat özdemir iyi ama çevresi kötü temasıyla açıklama yapıp nihat özdemir tarafından boşa düşürülmesi.
    -fatih terim takımın başındayken ve görünürde yardımcılarından memnunken(gerekli veya değil burada bunu eleştirmiyorum) hocaya yardımcı bakması.
    -7 aralık 2021 galatasaray fenerbahçe kadın futbol maçı‘nın saçma sapan şartlarda düzenlenmesi.
    -rezan epözdemir‘in yönetilemeyen istifa süreci. (burada rezan beyi kesinlikle haksız buluyorum ama sürecin bu kadar sündürülmesinin nedeni başkanın kendi ekibi üzerinde hakimiyet sağlayamaması)
    -ışıtan gün meselesinde de yine kendi bilgisi dahilinde yapılan işleri eline yüzüne bulaştırdığı için hem ışıtan bey hem fatih hoca ayrı ayrı açıklamalar yapmak zorunda kaldı.

    son yapılan divan toplantısında çıktısı önünde olan açıklamayı bile doğru düzgün okuyamadı basit gibi görünüyor ama izlerken adına utandım. oysa ki genç yaşından beri galatasaray’ın içinde. bu genç yaşta bu tecrübeye sahip birisi olması nedeniyle kendisinin başkan olmasını yürekten istemiştim ama beklediğimin çok altında bir performans sergiliyor umarım ben yanılıyorumdur önümüzdeki dönemde daha mantıklı işler ve altını doldurabildiği konuşmalar yapar. çağ dışı dinozorların her köşeyi ele geçirdiği ülkede yaşı henüz genç birinin başarılı olacağını göstermesini hem galatasaray hem kendisi hem de bu ülkenin gençleri adına çok isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın