resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1975
    eleştirilecek çok fazla noktası bulunan yönetimdir. daha yeni olmalarına rağmen bazen en üst perdeden de eleştiriyoruz kendilerini. ama galatasaray başkanlık makamı böyle bir şey. gelirken bunu biliyorlardı.

    şahsen benim de acımasız yorumlarım oluyor ara sıra. seçim dönemi diğer adayları görünce kendilerini desteklemiştim. yine olsa yine desteklerim. çünkü burak elmas yönetimini, hamamcıoğlu'yla birlikte cenk ergün'ün tekrar takıma musallat edilmesine, eski yönetimin devamı olan kendi yönetimindeki insanları tanımayıp sipariş üzerine aday olan yiğit şardan'a, ve neden aday olduğunu kimsenin bilmediği ibrahim özdemir'e tercih ederim. dursun özbek'le olan geçmişi nedeniyle metin öztürk'e her ne kadar önyargılı baksam da kendisinin seçim sürecinde ve sonrasında yürüttüğü kampanya sonrası bu yargıları bir kenara atıp sempati duymaya başlamıştım. metin bey seçilse üzülmezdim aksine sevinirdim öyle söyliyeyim.

    kendisinden önceki yönetimin varlığını unuttuğu amatör branşları o zamanlarda bir kez dahi olsun sorgulamayan, ne durumda olduklarıyla ilgilenmeyen insanların bu konuda kendilerini üst perdeden eleştirmesini en hafif tabirle samimiyetsizlik olarak değerlendiriyorum. nasıl ki dursun özbek yönetimini ve mustafa cengiz yönetimini pısırıklıkları yüzünden eleştirenlerin burak elmas'ı eleştirmemesi samimiyetsizlik ise zamanında amatör branşlar üzerinden tek kelime etmeyip şubeleri kendi kaderine terk edip, futbolda fatih terim sayesinde kendilerine rağmen gelen şampiyonluklara "yönetim süresince 2 şampiyonlukları var" diyerek tek kelime edilmeyip şimdi de geç yapılan seçime rağmen geçen yıllara göre bir hayli canlandırılmış olan amatör şubeler hakkında yeni yönetime sürekli yıkıcı eleştiriler yapmak o denli samimiyetsizliktir.

    yenilmez armada'nın az kalsın fenerbahçe stadı'nda küme düşmesine sebep olunacakken bir sezon boyunca ses etmeyip, bugünlerde gayet geçerli sebeplerle tam olarak kurulamamasına rağmen şampiyonlar ligi grubundan lider çıkan bir takımı, fenerbahçe gibi avrupa'nın en yüksek bütçeli takımına kaybetti diye hesap sormaya kalkmak da samimiyetsizliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın