• 27
    kendi ülkesinde dışlanmışlık, ezilmişlik ve yok sayılmışlık duygularını tatmamış insanlarca anlaşılmamış, maalesef bu gidişle de hiçbir zaman anlaşılmayacak azınlığın oluşturduğu taraftar güruhudur.

    eminim bugün "istiklal marşını ıslıkladılar, pis vatan hainleri!rakip futbolcuyla hakemin kafasına taş attılar, vay şerefsizler!görgüsüz cahiller!" nidalarıyla bu insanlara nefret kusanlar 21 şubat 2010 diyarbakırspor denizlispor maçı'nın ardından yaşananlardan bihaberdir.zira eğer haberdar olsalardı, diyarbakırspor taraftarının gerektiğinde batılı geçinen senden benden çok daha medeni olabildiğinin bilincinde olurlardı.

    bu insanları bu denli kızdıranın aslında kendi geri kalmışlıklarına duydukları öfke olduğunu ne zaman fark edeceğiz biz?bu durumda zaten hayatlarının hiçbir alanında sahip olamadıkları hoşgörü, dostluk, kardeşlik olgularına yeşil sahalarda da yabancı kalmaları gayet normal değil mi?

    dürüstçe cevaplandırılması gereken esas soru şudur:"bu insanların yaptığı isyanların sorumlusu yalnızca kendi iradeleri midir, yoksa bunda bizlerin de payı var mı?"
App Store'dan indirin Google Play'den alın