• 131
    --- alıntı ---

    diyarbakırspor başkanı çetin sümer ise, hakemin maçı tatil etmesine sert tepki gösterdi. sümer, yaralanan hakemin bursaspor'un sağlık görevlisi tarafından muayene edilmesini anlamlı bulduğunu belirtti. sümer, hakemin soyunma odasına girmesinin ardından bursa kafilesinin bir kaç dakika içinde stadı terk ettiğini ancak kendilerinin maçın tatil edildiğini 20 dakika sonra öğrendiklerini söyledi. sümer, "bir sürü maçta buna benzer olaylar çıktı. ama bu maçlar tatail edilmedi. burada ne oldu da tatil ediliyor. maçın tatil edlidği bize 20 dakika sohra haber veriliyor. böyle şey olurmu? diyarbakırspor'u kirli oyunlarına çıkmesinler" dedi.

    --- alıntı ---

    sozlukte diyarbakirspor hakkinda ne yazdiysam hep olumsuz karsilandi. insanlar bana fasist bile dediler ki ben sadece temiz futbol istedigim icin elestirdim. bugun yasananlara bakinca; ozellikle de diyarbakirspor baskaninin soyledigi seylere bakinca uzulmemek elde degil. hakemi tedavi eden doktara bile laf atmak, kafasi yarilan hakemi gormezden gelmek inanilmaz buyuk bir ayip. hakemin kafasini yarip, sonra da yaaww nee olucak guzel kardesim sanki bisi oldu macta demek cidden insanliga sigmaz.. ama 1. lige cikmak icin rakip takimin soyunma odasini gazlayan takimin yoneticilerinden ne bekliyoruz ki?

    bu yaptiklarindan sonra ligden dusurulmeyecek ama saha kapatma cezasi alacak takimdir. gene cikar aglar baskanlari hakkimizi yiyorlar diye..
App Store'dan indirin Google Play'den alın