resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1942
    https://twitter.com/.../1473982329332932608

    --- alıntı ---
    burak elmas: "galatasaray'ın, sürdürülebilir başarılarla dolu geleceğini kurmak için buraya geldik. popüler olma, dönemsel olarak alkışlanma niyetimiz yok. hepimizin amacı bir. umarım amacımıza tüm camia olarak birlikte yürüyeceğiz."
    --- alıntı ---

    sürdürülebilir başarı için önce kazanmak gerektiğini bilmesi gereken başkan. sen istediğin kadar yatırım yap, genç ve potansiyelli oyuncu al. eğer o topçular sahaya çıkıp oynayamıyorsa, onları oynatabilecek bir taktik yoksa, maç kazanamıyorlarsa yaptığın bütün yatırım çöp olacaktır. bu sefer hem maaş vermiş olacaksın hem de verdiğin bonservisinden zarar edeceksin çünkü kaybeden takımın oyuncusu değersizdir. istersen messi'yi getir ronaldo'yu getir. kaybederse değersizleşiyor. bu kadar basit.

    en basit örneği luyindama. 7-8 milyon euro bonservis ve yıllık da 1 milyon euro civarı maaşı var. ilk geldiği yarım devre şahane top oynadı çünkü takımın geriden pasla çıkalım derdi yoktu. yani pas atraksiyonlarına dahil olmasına gerek de yoktu. şu anki halinde sakatlığını da çok büyük etkisi var ancak her oynadığında sahanın en kötüsü olmasının sebebi oyun anlayışıdır. galatasaray'ın luyindama'ya uygun bir oyun anlayışı yok, yanlış anlaşılmasın, oyun anlayışımızı luyindama'ya göre kuralım demiyorum. ancak 7-8 milyon euro verdiğin stoperinin en uyumsuz olduğu oyunu da zorla oynatmazsın ya. adama şu an eminim 2-3 milyon euro veren bile yoktur. olsa hemen satardık, ona da eminim.

    bugün luyindama olur bu, yarın morutan, berkan, mustafa vs. diye gider bu liste. yatırımların da çöp olur. galatasaray'ın en önce saha içini çözmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın