resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4387
    kendisini en çok kaçırdığı penaltılarla hatırlıyorum.
    bunları kabul etmemek elde değil, aşırı güzel bitiriciliği vardı, golü çok iyi kokluyordu, ceza sahası içinde inanılmaz tehlikeliydi ve takıma da çok yakışıyordu.
    ancak takıma yeni katılmış ve henüz sözleşme imzalamışken, daha ilk sezonu bile devam ediyorken maaşına zam istemesini gerektirecek hiç bir neden bulamıyorum.
    sonuçta kendisi 3 yıllığına yıllık 3 milyon euro kazanacağı sözleşmeye imza attı, gol bonusu da mevcut. forvet ve kendisinden doğal olarak gol atması bekleniyor. golleri atıyor, ama maaşına ve primlerine rağmen zam istiyor, neye nazaran? kendisi 11 kişilik futbol takımının forvet bölgesine transfer edilen bir futbolcu, o pozisyonda oynamak için takımla yıllık belirli bir ücrete anlaşmış ve attığı her gol için de gol primi ödemesi alıyor. takımın forveti olarak ortalamanın üstünde gol atıyor diye maaşına zam istiyor. zamı gerektiren şey burada tam olarak nedir?
    neden kulüp gol atması için aldığı forvet iyi bir golcü çıktı diye maaşına zam yapmak zorunda olsun. henüz yeni imzalamışken.
    şey mi oldu, gomis daha imza aşamasındayken hakettiğinin yıllık 3 milyon euro olduğunda hemfikirdi ama baktı ki çerez gibi gol atıyor birden daha değerli olduğuna mı inanmaya başladı?
    ya da ilk başlarda maksimum 15-20 gol atabileceğine mi inanıyordu? ve 15 golü ilk devrede atınca birden kazıklandığı hissiyatına mı kapıldı? henüz sezon bitmemişken, hiç bir şey kesinleşmemişken ve önümüzde önemli maçlar varken aynı küçük bir çocuk gibi ağlamaya başladı. dolayısıyla kendisinin bu konuda davranışlarını hiç bir zaman etik bulmadım. zam talebini haklı çıkaran ama benim gözden kaçırdığım veya yanlış olduğum bir yer varsa lütfen bilgilendirin. sonuç olarak kendisi benim gözümde bir yerleri ayrı oynayan bir haindir. attığı güzel golleri, sevincini, gollerinden sonra çalan o sen olsan bari şarkısını aklıma hiç getirmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın