• 1024
    takım sezona yeni başlamışken, kazanma alışkanlığı, motivasyon ve öz güven aşılanması gerekirken en dandik maçın bilet fiyatlarını en ucuz 100-120 tl'den çıkaran, o tren kalktıktan sonra, takım ligin alt tarafına çakıldıktan sonra antalyaspor maçının biletlerini en ucuz 50 liradan çıkaran vasıfsız yönetim. üstelik şimdinin ekonomisi bahsettiğim döneme göre daha kötü, dolar 12-13 arası değişmekte.

    o zamanlar müşteriydik de şimdi aynı yolun yolcusu mu olduk?

    her hareketiniz falso.

    (bkz: 25 aralık 2021 galatasaray antalyaspor maçı)

    valla bu konuda uzun uzadıya konuşma ihtiyacı hissediyorum. neredeyse her maçın bilet fiyatlarının açıklandığı günü merakla takip ettim. her seferinde hayal kırıklığı oldu. her seferinde sözlükte yazdım, bu takımdaki oyuncular yeni ve galatasaray'ın büyüklüğünü anlayabilmeleri için, öz güven kazanmak için dolu tribünlere oynamalılar. yönetim bilet fiyatı konusunda elinden geleni yapmalı dedim ama her seferinde mesaj kutum "bu ekonomide ne olacağdı?"larla doldu.

    işte daha kötü bir ekonomide bile güzel bilet fiyatı sunuluyormuş. ama bunu sunabilmek için takımın küme düşme hattıyla arasında 7 puanlık farkın oluşması gerekiyormuş. sen haftalarca genç takımı 4'te 3'ü boş tribünlere oynattın. ulan bu kadar ince şeylere girmek istemiyorum ama hakemlerin top koşturmasının bile bununla bir alakası vardır ya.

    şimdiye kadar şahit olduğum her galatasaray yönetiminde illa bir olumlu yan arayan şahıs olarak hayatımda ilk kez bir galatasaray yönetimine nefret ve kin besliyorum sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın