• 215
    eksik yapılan uygulama. takım sadece genç oyunculardan oluşmaz, en tecrübeli de kaleciden olmaz. orta saha ve forvette de sağlam bir oyuncu olması gerekir. fernando gibi bir orta saha ve örnek anlamında 36 yaşında drogba tarzında bir forvetle başka şeyler konuşulurdu. 3-4 tane tecrübeli futbolcu illa ki olmalı.

    rosier ve ghezzal'ın gerçekten alınmak istediğine inanmıyorum. beşiktaşa daha pahalıya aldırılmak istendi muhtemelen. çünkü ilk başta da morutan konuşuldu ancak 10 milyon euro'dan fazla bedel istendiği için vazgeçildi.

    bunun yanında gelen oyuncular ve yaşları aşağıdaki gibidir.

    victor nelsson 22 yaşında
    alexandru cicaldau 24 yaşında
    berkan kutlu 23 yaşında
    olimpiu morutan 22 yaşında
    barış alper yılmaz 21 yaşında
    sacha boey 21 yaşında
    halil dervişoğlu 21 yaşında
    gustavo assuncao 21 yaşında
    pva 30 yaşında
    alpaslan öztürk 27 yaşında
    aytaç kara 28 yaşında.

    takımda direkt ilk 11 için transfer edilen en yaşlı oyuncu 30, diğeri 24 yaşında. nelsson 22, kutlu 23, boey 21 yaşında.

    planlama saçmalık değil, pva istisna bir transfer bonservissiz fırsat olarak geldi, bununla birlikte eğer aktif olarak futbol oynuyor olsa mandzukic gelse planlama yine devrede olurdu. bu takımı taşıyacak tecrübeli bir forvet ve orta saha eksik. avrupa maçlarında nasıl planlama övülüyorsa ki normaldir genç olmayan oyuncularla 1 puan toplayıp elendik zamanında. ligde ki her kötü sonuçta da övülmek kadar eleştirilmesi normaldir.

    bu da demek değildir her yazan çok bilgili ve her şeyi bilerek yazıyor. herkes kendince yorumlayabilir düşüncelerini yazabilir. ama o kadar net bilerek yazamaz dengeler çabuk değişir. bugün yazılanlar da 3-5 ay sonra değişebilir.

    öneriniz nedir planlama işe yaramadı menajerlerin getirdiği oyuncu listesinden bir 11 mi kurulsun? daha önce de belirttim bu takımın en doğru yaptığı iş bu planlama. teknik ekip ve başkan değişse dahi bu sistem üzerinde durulup ilerletilmeli. hocanın selçuk inan üzerinden ilettiği açıklama da muhtemelen mostafa mohammed'e mesaj ve forvet transferiyle yaşanacak değişim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın