• 1023
    zamanında mustafa cengiz yönetimini çok savundum ve hala daha kendisine yapılanların kalleşlik olduğunu düşünüyorum. benim gördüğüm galatasaray'ın başına gelmiş en iyi yönetimdi.

    ama olanlar oldu ve kin gütmenin benim için hiçbir anlamı yok. burak elmas artık başkan ve henüz yolun çok başında. kadroyu fatih terim'e rağmen gençleştirdi ve bunun uzun vadede galatasaray için önemi çok çok büyük. kendisini başkanlığa getirecek strateji fatih terim'e güvenip destek olmasını gerektiriyordu ve o da bunu yaparak koltuğa oturdu. bunun için suçlamak çok mantıklı gelmiyor bana.

    tff ve hükümet ile iletişim konusunda mustafa cengiz yönetimini hep savundum. topyekün bir savaş açamayacaklarını, bunun galatasaray için çok kötü sonuçlanabileceğini biliyordum. şuan burak elmas bu konuyu çok iyi yönetemiyor gibi görünüyor ancak dediğim gibi henüz yolun başında.

    koltuğa gelmek için yapması gerektiğini düşündüğü şeyi yaptı ve koltukta kalmak için de teknik direktör değişimi yapması gerekiyorsa bunu yapacaktır. ben kendisinden desteğin çekilmesi için çok erken olduğunu düşünüyorum.

    takımın kötü gidişatından fatih terim'in çeyreğinin çeyreği kadar bile sorumluluğu yoktur. doğru bir teknik direktör hamlesiyle çok daha iyi bir başkanlık dönemi izleyebiliriz. bence kendilerine karşı biraz daha sabırlı olmalıyız. hele hele 6 ayda dursun özbek yönetimiyle kıyaslanmaya başlaması çok ağır bir eleştiri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın