resim
Süleyman Luş
Takım:A. Keçiörengücü
Mevki:Sol Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 179
    iyi oyuncu olabilir, kötü oyuncu olabilir, rıdvan yılmaz kendisinin yediği olabilir, o rıdvan’ın yedeği olabilir. bunda herhangi bir anormallik yok. kimse en başından sıfır olarak başlamıyor ya da gareth bale tarzı komple çizgiyi idare edebilecek durumda da olmuyor.

    fakat şundan eminim ki, rıdvan ve süleyman, aynı anda bizim altyapıdan çıkmış olsalar, rıdvan’ın beşiktaş’ta yaptığı çıkışı her ikisi de yapamayacaktı. bırakın bu gelişim göstermeyi, milli takıma çıkmayı falan, yüzünü bile bilmediğimiz oyuncular olabilirlerdi. hasbelkader 3-5 maçta son 5-10 dakika girerse girerdi, hepsi bu kadar.

    ozan’ı fatih terim a takıma çıkardı, parlattı, dünya kadar para kazandırdı diye seviniyoruz. bu doğru da. artık hoca ne kadar çaresiz ve eli mahkum kaldı ki ozan’ı oynatmak zorunda kaldı bilemiyorum. ozan’ın durumuna bu gözle bakıyorum. herkesin dilinde bartuğ, süleyman, yunus, atalay, bilmem kim var. herkes öve öve bitiremiyor. ben de abartıldığı kadar olmasa da bu yoklukta en azından birkaç maç denenebilirlerdi diye düşünüyorum. zira öyle de mağlup oluyoruz, böyle de. bari bu çocuklar fırsat kullanmış olurlardı.

    ersin destanoğlu’nun formayı ilk kaptığı dönemler, benzer senaryo bizde olsa muhtemelen biz haldır haldır son dakika kaleci transferi yapmıştık bile. veya ne gerek var, aslanlar gibi ismail var, o oynardı.

    zamanında korkusuzca emre ve semih’i fenerbahçe derbisinde, hem de senelerce ezilip, içerde dışarıda mağlup olduktan sonra hiç çekinmeden 11’e yazan, emre belözoğlu’yu yine 18 yaşında sakalı bile bitmemişken arka arkaya maçlarda oynatan fatih terim değil bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın