• 1012
    "galatasaray'ın haklarını korumak ve fatih terim'i yalnız bırakmama" görevini layıkıyla yerine getiremediği yönünde eleştiriler alan yönetim.

    galatasaray'ın son 20 senedeki başkanları: mehmet cansun, özhan canaydın, adnan polat, ünal aysal, duygun yarsuvat, dursun özbek, mustafa cengiz ve son olarak burak elmas oldu. bu başkanlardan sadece ünal aysal güçlü ve hak arayan, düzene ses çıkaran başkandı. o da çok güçlüydü ki fatih terim'in bile istemediği kadar büyük bir gücü vardı, anlaşamadılar.

    yine bu süreçte başkan adaylarımız da adnan öztürk, nazım durak, alp yalman, ozan korkut, turgay kıran, eşref hamamcoğlu, metin öztürk, yiğit şardan ve ibrahim özdemir gibi isimlerdi. yani yine güçlü ve sesi çıkacak aday yoktu. bu süreçte hiç olmadı, bundan sonra da olacak gibi değil.

    peki ne yapacağız? sürekli fatih terim yalnızlığından mı şikayet edeceğiz? galatasaray haklarının savunulmadığından mı dert yanacağız?

    fatih terim bu kulübün divan üyesi. doğal olarak potansiyel başkan / yönetici adaylarından biri. madem ki şartlar böyle, kendisi de düzenden rahatsız ve ses çıkarılmaması konusu canını sıkıyor o halde sorumluluk alması gerekmez mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın